Afkeurmerk

Nora Moggré

De fashion industrie, een achtbaan van stijlvolle ellende. Het is als een modewedstrijd waarin de aarde verliest en overproductie triomfeert. Wees daarom een modeslak: elegant traag in aanpak, maar vastberaden onze planeet te beschermen en duurzame modekeuzes te maken.

Heb je je ooit afgevraagd waarom je garderobe altijd sneller verandert dan het weer in Nederland? Nou, ik ook! En ik heb besloten dat het tijd is om de fast fashion industrie een koekje van eigen deeg te geven. Merken die meedoen aan deze snelle cultuur verdienen een afkeurmerk! 


 Met de Slakke Couture als wapen kunnen we merken afkeuren en labelen die bezwijken voor de duistere kant van de mode. Onze afkeuring is geen strenge terechtwijzing, maar eerder een liefdevolle omhelzing van de traagheid. Samen laten we de snelle mode achter ons om de elegantie van langzaam bewegen te omarmen. Say no to fast fashion! 


 Met mijn project 'Afkeurmerk" ga ik in tegen de trend fast fashion. Met een vleugje humor probeer ik merken bewust te maken van hun onmenselijke keuzes in de fashion industrie. Door labels in de winkels te hangen kan ik de klanten hier ook bewust van maken. Merken zoals H&M, Zara en Primark krijgen een dikke onvoldoende en op de website www.saynotofastfashion.nl kan je vinden waar dat door komt. 

Contact Nora Moggré Website