BLOOM

Sanne van Asten

Hoe kan ik als ontwerper studenten inspireren en ondersteunen bij het leiden van een gezondere levensstijl, zodanig dat hun mentale als fysieke welzijn worden bevorderd?

Tijdens mijn individuele project kwam ik erachter hoe erg het mij heeft geholpen om dagelijks stil te staan bij mijn mentale en fysieke groei. Dit wilde ik graag toepassen in mijn project. 

Maak kennis met het bijzondere hulpmiddel; BLOOM, een mental health journal. 

In een wereld waarin we constant worden blootgesteld aan stress en druk, is het van cruciaal belang om ons mentale welzijn te koesteren. En dat is precies waar BLOOM bij kan helpen. Het is een safe space dat helpt bij stilstaan bij je mentale gezondheid maar je hier ook voor uitdaagt, zowel mentaal als fysiek. 

Ik heb elementen uit mijn eigen ervaring en proces gebruikt en deze verwerkt in het boek. Zo heb je elke dag een bloem die je in kan kleuren, om zo je emoties vast te leggen en hierop terug te kunnen kijken, een vraag die je elke dag even stil laat staan, mentale & fysieke challenges en nog wat extra elementen om in te vullen. 


BLOOM moedigt je aan om je gedachten, gevoelens en ervaringen op te schrijven, zodat je een dieper inzicht krijgt in jezelf en je mentale welzijn. Dit journal helpt je om jouw unieke bloeiproces te ontdekken en te omarmen!

Contact Sanne van Asten Website LinkedIn Instagram Mail