Onbetaalbare ervaringen

Iris NASS

Hoe kan ik er doormiddel van een creatief fotografisch concept voor zorgen dat het verhaal van vrijwilligers aan een nieuwe generatie wordt verteld en hen inspireert om het ook eens te proberen.

Zonder cement kunnen we geen huizen bouwen en zonder vrijwilliger kunnen we geen maatschappij draaiende houden. Helaas dreigt onze maatschappij in de problemen te komen, want steeds meer verenigingen hebben een vrijwilligers te kort doordat de nieuwe generatie minder de drang voelt om vrijwilliger te worden. 

Tijdens mijn project onbetaalbare ervaringen wordt het verhaal van Marijn van Keulen verteld. Je werpt een blik door de ogen van een leider die zich al 10 jaar inzet bij een scoutinggroep van jongens tussen de 11 en 14 jaar.

Sociaal natuurlijk bier om een ervaring rijker van te worden, dient als een fysieke uitnodiging voor de nieuwe generatie om het bijzondere vrijwilligerswerk ook eens te komen ervaren. 

De foto reeks en het sociaal natuurlijke bier vertellen samen een bijzonder inspirerend verhaal, wat mensen stof tot nadenken geeft. 

Contact Iris NASS Website LinkedIn Mail