(R)Evolution 

Demi Hendriks

Vanuit een persoonlijke frictie heb ik dit verdiepend project uitgevoerd. Persoonlijk merk ik dat er zeer weinig aanbod is voor jonge designers om hun portfolio en netwerk uit te breiden, met “echte” opdrachtgevers. Ik ben van mening dat jonge creatievelingen hier enorm veel van kan leren en dat ook de bedrijven/opdrachtgevers er ook baat bij hebben, door nieuwe inzichten te mogen krijgen. Omdat deze jonge creatievelingen vaak niet genoeg ervaring hebben worden ze onderbetaald, niet serieus genomen of afgewezen op een onvolledig portfolio.

Ik heb een "interactive hub” ontwikkeld waar studenten en bedrijven bij elkaar komen. 

Deze app is ontwikkeld voor alle studenten die hun portfolio willen uitbreiden en willen werken naast hun studie. Hierbij krijg jij als student meer inzicht in financiën, heb je meer ervaring en leer je professionaliteit met echte opdrachtgevers. 

De naam (R)evolution staat voor twee onderdelen. Revolution: Studenten nemen het heft in eigen handen. Evolution: Een nieuw tijdperk waarbij er een nieuwe samenwerking ontstaat tussen studenten en bedrijven en er meer openheid is over contact, voorwaarden en betalingen.


Contact Demi Hendriks LinkedIn Instagram Mail