Avans AI-ssistent

Pepijn van Bakel

Hoe kan kunstmatige intelligentie (AI) worden ingezet om de communicatie tussen Avans en de studenten te verbeteren en te personaliseren? Dit is een relevant en actueel probleem, omdat de communicatie nu vaak onvoldoende, onduidelijk of onpersoonlijk is, wat leidt tot verwarring, frustratie en misverstanden bij de studenten. Het doel was om te onderzoeken hoe AI kan helpen om de communicatie effectiever, efficiënter en aantrekkelijker te maken voor de studenten.

Ik heb onderzoek gedaan naar hoe AI de studie ervaring kan verbeteren en optimaliseren, hiervoor heb ik een chat centrale vraag en antwoord app ontwikkeld welke alle mogelijke vormen van miscommunicatie of onthouding van informatie weg kan nemen. 

Avans AI is jouw persoonlijke studieassistent die je begeleidt op je weg naar succes. Het is een slimme AI-aangedreven app die specifiek is ontworpen om de miscommunicatie tussen school en studenten op te lossen en een naadloze studie-ervaring te bieden.

 Niet alleen biedt de AVANS AISISSTENT antwoorden op je vragen, maar het kan ook helpen bij het oplossen van problemen. Ook voorziet de assistant je van lesmateriaal, aanvullende informatie en meer over specifieke vakken, zodat je de lesstof beter kunt begrijpen en je studieresultaten kunt verbeteren. De assistant beantwoordt direct je vragen over verschillende studiegerelateerde onderwerpen en biedt gepersonaliseerde antwoorden op basis van jouw behoeften.