BlindEet

Nick Nelissen

Job van Suijdam

Genomineerd 'De Vaan'

Als afstudeerproject heb ik samen met Job van Suijdam BlindEet bedacht. BlindEet is een interactief horeca concept waarbij mensen kunnen daten in tijden van corona. BlindEet biedt alles voor de perfecte date bij jou thuis. Onder het genot van een 3 gangen menu date je iedere gang met iemand anders uit de omgeving 's-Hertogenbosch. Je ziet elkaar niet en spreekt met elkaar via de online Date Rooms, een combinatie van speed dates en blind dates.

Hoe herken je dat een ontwerp door jou gemaakt is?

Ik probeer in een ontwerp van mij altijd rekening te houden met de wensen en verwachtingen van gebruikers en opdrachtgever. Daarnaast blijf ik werken aan het verbeteren van mijn ontwerpen door gebruikersinput. Dit combineer ik met mijn eigen stijl en interesses wat ervoor zorgt dat een ontwerp dat ik gemaakt heb echt persoonlijk wordt.

Welk project, tijdens je opleiding, heb je het meest van geleerd?

Van mijn afstudeerproject. Ik ben hierbij bezig geweest met het complete plaatje van A tot Z. Van het bedenken van een concept tot de uitvoering hiervan. Hierdoor ben ik met veel meer dingen bezig geweest dan dat ik in een doorsnee project zou doen, maar heb ik ook veel meer geleerd over het ontwerpen en uitvoeren van een concept.

Waarom heb je gekozen voor de opleiding CMD en is dat tijdens de opleiding veranderd?

Ik wist al sinds m'n 12e dat ik iets met websites wilde gaan doen, ik wist alleen niet wat. Ik heb voor CMD gekozen omdat deze opleiding heel breed is waardoor je tijdens je studie focus kunt geven aan wat je het leukste of het interessantste vindt. Tijdens mijn opleiding kwam ik erachter dat ik naast webdesign ook grafisch ontwerp, UX design en het ontwikkelen van concepten echt leuk vindt. Mijn keuze voor deze opleiding is dus niet veranderd, maar alleen breder geworden.

Waar verwacht/hoop je over 5 jaar te werken?

Ik hoop dat ik over 5 jaar bij een reclamebureau werk als webdesigner of grafisch ontwerper. In de toekomst hoop ik een eigen bedrijf op te kunnen richten.

Contact Nick Nelissen Website LinkedIn Mail