Het Proeflab

Ize Arts

Het Proeflab is een concept gemaakt voor ouders en kinderen tussen de 5 tot en met 7 jaar. Het concept helpt ouders en kinderen bomkennis te maken en eerste stappen te zetten naar gezondere keuzes in hun voedingspatroon. 

Het Proeflab is een foodbox waarvan verschillende recepten beschikbaar zijn. Deze recepten bestaan uit ingrediënten die een gezondere keuze zijn, ze maken dus een bekende snack, maar dan op een gezondere manier. Dit doen ze op een laagdrempelige, speelse, experimenterende wijze. 

Met het pakket krijgen ze uitleg en handvatten over gezondere ingrediënten en waarom dit de gezondere keuzes zijn. Op deze manier zetten ze de eerste stappen naar een gezonder voedingspatroon.

Hoe herken je dat een ontwerp door jou gemaakt is?

Als ontwerper vind ik het leuk om digitaal maar ook om fysiek te werken. In mijn projecten maak ik hier dan ook vaak een combinatie van. Vaak zie je dat door fysiek en digitaal te werken, deze twee mediums het hele project kunnen versterken.


Welk project, tijdens je opleiding, heb je het meest van geleerd?

Ik heb het meest geleerd van het individueel project. Hierbij heb ik een kledinglijn ontworpen die de problemen in de kledingindustrie aankaarten. Door dit project volledig zelfstandig uit te voeren, ben ik erachter gekomen wie ik als ontwerper ben, en waar ik als ontwerper mijn kracht uithaal.


Waarom heb je gekozen voor de opleiding CMD en is dat tijdens de opleiding veranderd?

Ik heb voor CMD gekozen omdat dit een creatieve opleiding is, die veel verschillende aspecten van het vakgebied aanbood. Hierdoor heb ik van allerlei aspecten kunnen proeven, en uiteindelijk kunnen ontdekken welke aspecten ik het meest interessant vind. 


Waar verwacht/hoop je over 5 jaar te werken? 

Ik hoop in een gezellig mediabureau te werken met een functie waar veel afwisseling is. En wie weet nog een eigen part-time bedrijf.  


Contact Ize Arts LinkedIn Instagram Mail