Integratie van persoonlijkheid en uitstraling

Ajlin Bajrovic

Het probleem dat ten grondslag ligt aan mijn onderzoeksvraag is dat de online aanwezigheid van Chantal niet overeenkomt met haar representatie in de fysieke salon. Er bestaat een discrepantie tussen hoe Chantal zich online presenteert en de werkelijke identiteit en uitstraling van haar salon.

Dit roept de vraag op of de online profilering van de schoonheidsspecialiste wel effectief is in het overbrengen van de gewenste merkbeleving en het aantrekken van potentiële klanten.

In Chantal haar schoonheidssalon heb ik ervoor gekozen om een avatar-personage te gebruiken dat perfect aansluit bij het karakter en de uitstraling van onze salon. 

Dit avatar-personage is een geïllustreerd personage dat de persoonlijkheid en professionaliteit van onze salon op een unieke manier vertegenwoordigt. Het avatar-personage fungeert als een visueel en interactief element dat onze klanten verwelkomt op de sociale media platformen. 

Het is ontworpen met oog voor detail, waarbij rekening is gehouden met de stijl en esthetiek van onze merkidentiteit. Het avatar-personage belichaamt de waarden en kwaliteiten die we willen overbrengen, zoals vriendelijkheid, deskundigheid en een gevoel van welzijn. Het straalt een warme en gastvrije uitstraling uit, waardoor klanten zich direct op hun gemak voelen. 

 Daarnaast fungeert het avatar-personage als een virtuele vertegenwoordiger van onze schoonheidssalon, waardoor het communicatieproces interactief en boeiend wordt. Het avatar-personage kan klantvragen beantwoorden, advies geven over onze behandelingen en producten, en zelfs tips delen voor huidverzorging en schoonheidsregimes. 


 Het gebruik van dit avatar-personage voegt een persoonlijk en uniek element toe aan onze salonervaring. Het creëert een memorabele indruk en versterkt de relatie met onze klanten. Het stelt ons in staat om op een speelse en toegankelijke manier te communiceren, terwijl we tegelijkertijd onze professionaliteit en expertise behouden. 


Al met al is ons avatar-personage een waardevol instrument dat de identiteit en waarden van onze schoonheidssalon weerspiegelt, en het draagt bij aan een betrokken en positieve interactie met onze klanten.

Contact Ajlin Bajrovic LinkedIn Mail