SUPERNATURE

Aart Schillings

"Hoe kan ik een multidisciplinair ontwerpproject creëren dat zowel mijn diverse interesses weerspiegelt als bewustwording creëert rondom de verantwoordelijkheid van individuen om het klimaatprobleem op te lossen?"

Dit bijzondere project is geïnspireerd door mycelium, drag, fotografie en het hypnotiserende disconummer 'Supernature' van Cerrone en heeft als doel de dringende klimaatcrisis aan te pakken en harmonie tussen mens en natuur te bevorderen. 

 Ontdek de wonderen van mycelium, een fascinerend netwerk van schimmeldraden dat als een natuurlijke lijm fungeert, ecosystemen ondersteunt en dode organismen afbreekt. Het staat symbool voor de diepgaande verbinding tussen mens en natuur, en biedt hoop op een groene toekomst en mogelijkheden voor duurzame innovatieve oplossingen.

 Een foto, gehuld in een rode gloed, roept een gevoel van urgentie op en weerspiegelt de tijdsdruk en schaduw die over onze de mensheid hangen. Maar te midden van deze schaduw staat de mycelium kroon als een symbool van transformatie en verantwoordelijkheid. Het herinnert ons eraan dat wij als individuen en als collectief de kracht hebben om positieve verandering teweeg te brengen. 

 De mycelium kroon is niet alleen een artistieke creatie, maar ook een uitnodiging tot actie. Het nodigt ons uit om verantwoordelijkheid te nemen voor de klimaatcrisis en te streven naar harmonie tussen mens en natuur. Door het gebruik van mycelium kunnen we duurzame oplossingen creëren en onze band met de natuur versterken.

 Deze kroning symboliseert de verbinding tussen mens en natuur, en roept op tot bewustwording en verandering. Het is een oproep aan eenieder om zichzelf te kronen als een hoeder van de aarde, om bewust te handelen en duurzame keuzes te maken. Samen kunnen we een golf van positieve verandering in gang zetten en een leefbare toekomst voor komende generaties creëren.

 Kroon jezelf! Zodat we samen het verschil kunnen maken en een wereld scheppen waarin mens en natuur in harmonie samen leven. 

Contact Aart Schillings Website LinkedIn Instagram Mail