The Ultimate Fan Experience T-Shirt

Gamze Yesir

Houd jij ook van voetbal en support je een club die uit een andere stad of land komt dan waar jij nu woont? Dan kan dit ontwerp ook interessant zijn voor jou. Met dit project heb ik als doel gehad om een betekenisvolle ontwerp te creëren voor voetbalfans die op (fysieke) afstand zijn van hun favoriete voetbalclub.

Fans die op afstand zijn hebben helaas minder kans om fysiek aanwezig te zijn in het stadion van hun favoriete club. Met dit project heb ik een geheel nieuwe ervaring gecreëerd voor hen.

Deze T-shirt zorgt voor een unieke ervaring van live voetbalwedstrijden. Dit wordt gedaan door de 8D-audio gegenereerde oordoppen, die verbonden zijn aan het T-shirt. Deze zijn speciaal ontworpen om een meeslepende geluidsbeleving te bieden. De 8D-audio zorgt ervoor dat je de stadiongeluiden hoort alsof je rechtstreeks in de tribune staat. Juichende hooligans, fluitende fans en zelfs de kleinste details worden in zeer helder geluid naar je oren gestuurd.

Daarnaast heeft het nog een functie die de ervaring zelfs beter maakt. Het T-shirt is voorzien van technologie die reageert op het geluidsniveau. Wanneer de spanning in het stadion toeneemt en het publiek uit zijn dak gaat, zul je de ervaring meekrijgen door de trillingen die zich aanpassen aan het geluidsniveau. Het is een unieke manier om de emoties van het moment te ervaren, zelfs op afstand. Veraf en toch dichtbij.

Op deze manier kun je verbonden blijven met je favoriete club, waar je ook bent. Thuis, buiten of op een andere locatie, je zult je midden in het stadion voelen. Een moment dat elke fan op afstand zou willen ervaren.