Toxic Box

Jurgen van Veenendaal

Hoe kan een fysieke tool worden ingezet om short-form-social content te maken, zodanig dat de kijker meer wilt zien van artiest Toxic Joy?

Jorney, beter bekend als Toxic Joy is een artiest en studeert aan de Herman Brood Academie. Om nieuw en- bestaand publiek te bereiken gebruikt hij TikTok. De Toxic box is dan ook een tool die wordt ingezet om short-form-content te maken voor een platform zoals TikTok.


De Toxic box is een doos die Jorney spontaan binnenkrijgt, waarna stagemanager Ian dit aan hem overhandigd. Echter, is de box niet open te krijgen.


Over de box. De Toxic Box heeft drie luiken: 'open me', 'collect' en 'best comment'. Het luik: 'open me' heeft een probleem: deze is niet open te krijgen. Om te weten wat er in de doos zit zal Toxic Joy items moeten collecten in de box van andere artiesten (DJ’s en/of producers). De kijker kan door hints, weetjes en suggesties een comment plaatsen om zo ook in de doos terecht komen.


- Collect 10 DJ en/of producer items in de Toxic Box (van artiesten met meer dan 500.000 luisteraars per maand).

- Verzamel 10 social media comments (fysiek) in de Toxic Box (2 a 3 comments per short-form-video). 


Als dat lukt, probeer dan maar eens het luik ‘open me’ van de Toxic Box te openen. In dit luik zal een wildcard te vinden zijn. Kijkers en artiesten die hebben bijgedragen en daardoor daadwerkelijk in de Toxic Box zitten (item of comment), die mogen mee naar een exclusief groot evenement waar zij op de mainstage aanwezig mogen zijn.


Contact Jurgen van Veenendaal Website LinkedIn Instagram Mail