Vierkant Vertrouwen

Jessy van Soest

"Vierkant Vertrouwen: Een Vierkante Revolutie in het Beheersen van Faalangst door middel van Meditatie". Dit project is ontstaan uit een diepgaand onderzoek naar de vraag: "Hoe kan ik doormiddel van toegepaste kunst iets creëren dat mensen helpt om te gaan met hun faalangst?"

In dit kunstwerk heb ik een innovatieve tool ontwikkeld die gericht is op het beheersen van de ademhaling. Door middel van meditatie en een vierkant vormgegeven tool, wordt een kalmerende en gebalanceerde ervaring gecreëerd. Het vierkant symboliseert stabiliteit, veiligheid en structuur, en fungeert als een houvast in tijden van angst en twijfel. Met "Vierkant Vertrouwen" nodig ik je uit om je faalangst te omarmen en te transformeren. Door bewust te worden van je ademhaling en de verbinding met het vierkant te versterken, kun je een innerlijke rust ontdekken die je in staat stelt om met vertrouwen uitdagingen aan te gaan. 

Dit project brengt kunst, wetenschap en welzijn samen in een unieke symbiose. Het nodigt je uit om de kracht van meditatie te ervaren en te ontdekken hoe toegepaste kunst een positieve impact kan hebben op onze mentale gezondheid. Ik hoop dat "Vierkant Vertrouwen" je inspireert om je eigen pad van zelfontwikkeling en groei te omarmen. Stap binnen in deze vierkante revolutie en laat je onderdompelen in de harmonie van ademhaling en vertrouwen.

Contact Jessy van Soest Mail