VOX

Jens Hamers

Tegenwoordig besteden veel mensen erg veel tijd aan hun telefoons, te veel soms. Maar eindeloos blijven scrollen op social media.. VOX is een virtual friend, en in deze uiting van VOX helpt hij je bij het beheren van je schermtijd.

Terwijl jij maar blijft scrollen, zie je dat VOX erg zijn best aan het doen is dit allemaal bij te houden. Een van VOX zijn verantwoordelijkheden: Instagram posts inladen voor jou. Zijn werk is erg intensief, hij moet hard blijven lopen op zijn loopband om nieuwe posts te blijven genereren. De energie van VOX is niet eindeloos, hij zal toch ook een keer moe worden. Dan zul je VOX even uit moeten laten rusten. Leg je telefoon even lekker weg! Dan zul je zien dat VOX na een tijdje weer helemaal opgeknapt is, klaar om je weer te helpen!

___

VOX is een project ontstaan uit een passie voor illustratie, animatie en storytelling. Door middel van deze uitingen wil ik wat aandacht schijnen op het overmatige telefoongebruik van tegenwoordig. Gun je telefoon, VOX en belangrijker nog, jezelf eens een pauze.

___

Probeer VOX zelf uit via deze link: https://www.figma.com/proto/u8c7YTynu2BGWTT2JeAu9A/VOX?node-id=79-4&starting-point-node-id=79%3A4

Contact Jens Hamers LinkedIn Mail