Wavelink

Nina Verhaegh

Met WaveLink kun je zonder bereik moeiteloos contact houden met je vrienden op festivals. Scan eenvoudigweg de armband met je telefoon en start de bijbehorende app om je armband te koppelen. Eenmaal verbonden, opent er een wereld van communicatiemogelijkheden via de bijbehordende app en het geavanceerde mesh-netwerk. Of je nu verdwaald raakt in de menigte of gewoon wilt afspreken, WaveLink helpt je om je vrienden snel en gemakkelijk terug te vinden, waardoor je festivalervaring nog memorabeler wordt. 

De WaveLink armband is speciaal ontworpen om festivalbezoekers een praktische en betrouwbare communicatieoplossing te bieden tijdens festivals. Met deze armband kunnen festivalgangers moeiteloos in contact blijven met hun vrienden, zelfs te midden van de drukte en hectiek van het evenement. Het gemakkelijk kwijtraken van vrienden is een veelvoorkomend probleem dat de festivalervaring minder plezierig en zelfs stressvol kan maken. 

De WaveLink armband zorgt ervoor dat festivalbezoekers zich volledig kunnen onderdompelen in de festivalsfeer, wetende dat ze hun vrienden niet uit het oog zullen verliezen. Met behulp van de bijbehorende WaveLink app kunnen festivalgangers eenvoudig hun account aanmaken en vrienden toevoegen aan hun armband. Door de armband te scannen met hun telefoon worden ze direct gekoppeld en verschijnen de vrienden in de app. De flexibiliteit van de WaveLink armband maakt het mogelijk om deze voor verschillende festivals te gebruiken. Na een festival kunnen vrienden van het vorige evenement eenvoudig worden verwijderd en nieuwe vrienden kunnen worden toegevoegd voor toekomstige festivals. Zo biedt de WaveLink armband een duurzame communicatieoplossing die aangepast kan worden aan de behoeften van de festivalgangers.

Contact Nina Verhaegh LinkedIn Instagram